SOM COET

I SOM DE SANT BOI

Fundat l’any 2013 Coet és un grup amb una proposta de rock singular, allunyat de tòpics i compromès amb les arrels. Una barreja de rock, tradició i sonoritats tribals. Imagineu-vos a Quimi Portet i Ovidi Montllor anant-se’n de copes i trobant-se al bar amb els Pink Floyd festejant l’aniversari dels Pearl Jam...

 

Rock cantat en català i ple d’inquietuds, amb cinc components de móns aparentment tan llunyans com són  el folc (RIU- Ricard Ros), el pop (MEL- Lucho Torres) o el metall ( THE EYES- Jordi Castany) . Bateria, baix elèctric, guitarra elèctrica, una veu trencada i potent i el so tan característic d’un bouzouki. Conjuguem rock cantat en català amb altres elements del blues, el Folk, el Pop o la Psicodèlia, amb un directe amb molta força i energia.

 

La producció de dos EP’s entre 2013 i 2014, i una bona pila de concerts amb molt bones vibracions, condueixen COET a participar del Sona 9 de 2015 i a guanyar el PREMI ÈXIT del prestigiós concurs Sona 9 de 2015 organitzat per Enderrock, TV3 i Catalunya Ràdio.

 

Les comportes són obertes, endavant, pugeu al Coet!

JORDI

VEU

Com un xaman, el seu cant s’enfonsa en un tràngol a través del qual es relaten increïbles històries de vides passades, presents i futures. Ha telonejat METALLICA amb el seu anterior grup THE EYES.

RICARD

BOUZUKI

Fill de la Terra, les seves mans de fang arrenquen al bouzouki antics i hipnòtics sons com secrets revelats al vent. Amb el seu grup de folk RIU, ha guanyat el IV concurs SONS de la Mediterrània.

ROGER

GUITARRA

Home visual com pocs, la seva guitarra elèctrica plora furiosa un lament de bluesman interestel·lar.

QUIM

BAIX

Constructor hàbil, les seves línies de baix, denses i fecundes, aconsegueixen moure fins i tot a les pedres.

TETE

BATERIA

Els seus tambors parlen un idioma originari i primitiu, com el batec mateix de la Terra o els tambors d’algun exèrcit derrotat.

 

JA ES AQUÍ

PASSI-HO BÉ!

ESCOLTA'L

Premi Exit 2015

© Copyright 2016. Tots els drets reservats. Coet.