DISCOGRAFIA

Coneix la nostra música

PASSI-HO BÉ!

Data de sortida: 10 setembre 2016.

Autoeditat

Passi-ho bé! és el primer LP dels Coet. El disc és resultat del premi Èxit del concurs Sona 9 de 2015.

Amb el rock-folk per bandera, Coet propulsa un debut ple de personalitat i maduresa en el seu primer llarga durada. El disc ha estat gravat en directe als estudis The Room de Barcelona, per captar l’escència viva de la banda. Potents, esmolats i contundents, el grup veu de la tradició del rock dur, del grunge al blues passant pels “riffs” clàssics dels 70. Veu trencada, guitarres saturades i el bouzuki com a pressa de terra fan del seu debut una carta de presentació d’alta volada. No els perdeu de vista que els Coet volen ben amunt!

 

COMPRA'L A L'ITUNES

ESCAFANDRE

Data de sortida: 14 maig 2014.

Autoeditat

L'escafandre és una combinació que permet a un astronauta evolucionar i respirar en el espai buit, amb dependència o independència del seu vehicle espacial però tot quedant a una pressió atmosfèrica interna constant.

 

L'escafandre marca els nostres límits i ens dóna forma,ens suministra l'aire just per a respirar i ens manté vius unicament per donar raó al seu significat. Però...si un estri com aquest és capaç de protegir-nos de forces majors al mateix temps que ens permet observar l'univers i les seves panoràmiques, l'hauriem d'equipar per fer moltes més coses. Si tenim la capacitat de crear tecnologia per cobrir els nostres capricis i necessitats, hauriem de ser capaços de perpetrar la nostra identitat i tenir la llibertat per si es vol, poder mostrar amb orgull alló que som i ens sentim allà arreu on siguem; o us negarieu el gust de fer un bon glop de porró(per exemple) al contemplar una colisió entre galàxies?

IGNICIÓ

Data de sortida: 27 d'octubre 2013

Autoeditat

La força de l’herència vestida de música ens propulsa a través de l’espai exterior.

Entre els estels, units, alcem el nostre cant que se’ns encén a la gola com la pólvora, amb tambors que sonen a tro, com un gran avi despertant des del fons del temps.

LES COMPORTES SON OBERTES,

PUJA A LA NAU

NEWSLETTER

PUJA AL COET

Premi Exit 2015

© Copyright 2016. Tots els drets reservats. Coet.